Δευτέρα 14 Μαΐου 2012


Αθήνα 14/05/2012
Συναδέλφισσες/ οι

  Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει  μάρτυρες  του πολύ σοβαρού ζητήματος που έχει προκύψει μετά από την εφαρμογή του σπαστού ωραρίου στα Καταστήματα.

Κάτι που έχει προκαλέσει προβλήματα στις ζωές των συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτά. Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο ΠΑΣΕ ΟΤΕ κινήθηκε διαπαραταξιακά προκειμένου να διαβουλευθεί με τη διοίκηση και αφού διαπιστώθηκε η πρόθεση της διοίκησης να υλοποιήσει την απόφαση της χωρίς περαιτέρω διαβούλευση,  ξεκίνησε δυναμικές ενέργειες προκηρύσσοντας 3ωρες   επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα καταστήματα και διέκοψε την συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΤΕ. Έκτοτε οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν και η διοίκηση μετά από λίγο απάντησε ότι επεξεργάζεται σενάρια που θα δίνουν λύση στο θέμα.

Από τότε όμως καμία απάντηση.

Παρά τις συνεχείς μας πιέσεις προς την αυτοδύναμη ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ δεν έχουμε πάρει απάντηση ουσιαστική. Όπως και να έχει, το πρόβλημα συντηρείται και η ταλαιπωρία συνεχίζεται.
Μήπως  συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ θεωρείται ότι οι εργαζόμενοι στα Καταστήματα θα συνηθίσουν σε αυτή την κατάσταση ; Kάτι που κατά την γνώμη σας θα αποτελέσει λύση του προβλήματος ; 
Αυτή η σιωπή σας μόνο απαξίωση του Συνδικαλιστικού κινήματος επιφέρει.

Η απάντηση βέβαια γνωστή και κυνική :  Οι Συνάδελφοι μίλησαν στις εκλογές του ΠΑΣΕ ΟΤΕ τον Δεκέμβρη.

Συνάδελφοι τα συμπεράσματα δικά σας.


ΓΙΑ ΤΗ Δ.Α.Κ.Ε. ΠΑ.Σ.Ε. Ο.Τ.Ε


 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                        ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


               ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ                          ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

 
Design by Dimitris Labrinos