Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ - ΠΑΣΕ ΟΤΕ 25/09/2013


                            Αθήνα : 25/09/2013
ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, σε μια κατάσταση όπου το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων έχει καταβαραθρωθεί, όπου η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, όπου η ανθρωπιστική κρίση βαθαίνει και εξαπλώνεται, όπου το φαινόμενο του φασισμού έχει διεισδύσει για τα καλά θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την Δημοκρατία τους θεσμούς και οδηγεί σε επικίνδυνους ατραπούς, σε μια κομβικής σημασίας περίοδο για τον ΟΤΕ και τους εργαζομένους, όπου το Συνδικαλιστικό κίνημα καλείται να δείξει σοβαρότητα-ωριμότητα-υπευθυνότητα και ενότητα για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση και τους εργαζομένους κυκλοφορεί μια ανακοίνωση λίβελος που μόνο θλίψη, αηδία και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει.

Κάποιοι ''νεοφώτιστοι'', ''όψιμοι'' αγωνιστές βαφτίζονται γνήσιοι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ στον ΠΑΣΕ ''άσπιλοι'', ''αμόλυντοι'' για να ασκήσουν συνδικαλιστική δράση όπως αρμόζει σε μια παράταξη όπως είναι η ΔΑΚΕ.

Στη δισέλιδη ανακοίνωση τους χρησιμοποιούν βαρύ υβρεολόγιο και χαρακτηρισμούς σπιλώνοντας συνδικαλιστικά και ηθικά τον Γραμματέα της ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ προσάπτοντας του μάλιστα και το επώνυμο του ''Βαρόνου'' που παραπέμπει σε λειτουργία της Μαφίας.

''΄Ώ Καιροί, ώ Ήθη''

Αρνούμαστε να τους παρακολουθήσουμε στο παραλήρημα ύβρεων και χυδαιολογίας, γιατί η δράση της παράταξης και του Γραμματέα ενδυναμώνει τόσο την αγωνιστική όσο και την ηθική μας στάση.

Επειδή όμως στοχοποιούν και κατηγορούν τον Γραμματέα για ‘’γάντζωμα στον θρόνο και τα προνόμια του ενεργώντας πάντα με γνώμονα και κριτήριο την ιδιοτέλεια και το προσωπικό του βόλεμα’’, να τους θυμίσουμε ότι μιλάνε για τον Γραμματέα του οποίου η σύζυγος είναι απολυμένη και άνεργη και ο υιός του είναι οικογενειάρχης εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα με μοναδικό έσοδο τα 500 ευρώ του μισθού του. Ας αναζητήσουν σε άλλους τα βολέματα, την τακτοποίηση παιδιών και συγγενών. Ο νοών νοείτω.

Όσον αφορά τις κατηγορίες του εκλογικού Βατερλό ας απευθυνθούν αλλού. Σε εκείνους που ψάρευαν στην δεξαμενή της παράταξης χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους (ρουσφέτια μέχρι και εκφοβισμό προκειμένου να ενισχυθούν οι ίδιοι και το Σωματείο τους αδιαφορώντας για την όποια ζημιά προκάλεσαν στην ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ. Τότε οι κατά τα άλλα λαλίστατοι σήμερα ''γνήσιοι'' εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ σιωπούσαν και βέβαια εξαργύρωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τους τη σιωπή. Αρκεί για παράδειγμα να δει κανείς που βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της ''Νέας'' ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ.

Υ.Γ : Οι κατά καιρούς ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ  υπάρχουν αναρτημένες στο ιστολόγο της παράταξης http://dakepase-ote.blogspot.gr/ διότι τα γραπτά μένουν και οι κρίσεις γίνονται πιο ασφαλείς.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΔΑΚΕ – ΠΑΣΕ ΟΤΕ

 
Design by Dimitris Labrinos