Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ-ΟΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11/10/2011


Ανευθυνουπεύθυνοι δε μπορούν να οδηγούν


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έκπληξη προκαλεί σε όλους η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ Θεσσαλονίκης. Σε μια περίοδο που οι εργασιακές σχέσεις βάλλονται από παντού, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση μιλάει ευθέως για κατάργηση του τελευταίου κάστρου των εργαζομένων (και μιλάμε για την ΕΓΣΣΕ), η κυβερνητική ΠΑΣΚΕ αποφάσισε να δείξει τον πραγματικό της εαυτό λίγο πριν τις εκλογές του Συλλόγου μας.
Σε μια στιγμή όπου όλα πρέπει να κυλούν ομαλά και το μέτωπο να είναι αραγές και χωρίς εντάσεις, η ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ Θεσσαλονίκης αποφάσισε να πολώσει το κλίμα χωρίς λόγο και αιτία. Η ανακοίνωση που βγήκε χθες ήταν τουλάχιστον ανακριβής. Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι, πρώτον οι μεταθέσεις από τα καταργούμενα καταστήματα βγήκαν από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και όχι από το Συγκρότημα Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος και δεύτερον υπήρξαν αιτήματα μετάθεσης από καταστήματα στο Συγκρότημα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης και Πωλήσεων και τούμπαλιν, ζητώντας αμοιβαίες μεταθέσεις. Το μεμπτό που βρίσκεται; Απαγορεύονται οι αμοιβαίες μεταθέσεις και δεν το ξέρουμε;
Στην ανακοίνωση σας συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ Θεσσαλονίκης ομιλείτε γενικά και αόριστα για ρουσφετολογικές, ευνοϊκές και κομματικές τοποθετήσεις. Υποδείξτε όπως έχετε χρέος στοιχεία για έστω και μία. Όνομα έχει αυτή η τοποθέτηση; Αυτή η μετάθεση; Γιατί αν δεν έχει, μιλάμε για συκοφαντία στο βωμό των εντυπώσεων. Όταν λοιπόν δεν έχετε στοιχεία, καλό θα είναι να μη βγάζετε ανακοίνωση, γιατί εκτίθεστε.
Δυστυχώς όμως, τόσα χρόνια, στην παράταξη σας έχετε μάθει να συνδιοικείτε με τη Διοίκηση. Κατώτεροι των περιστάσεων, δεν έχετε καταλάβει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα. Δεν είναι καιρός για τέτοιες τακτικές και απόψεις. Οι συνάδερφοι έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε από στήριξη και διαφάνεια. 
Συνάδερφοι της μνημονιακής ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ Θεσσαλονίκης, δεν είναι καιρός για λαϊκισμούς. Συνειδητοποιήστε το ρόλο σας και μη παρασύρετε τους συναδέρφους στον όλεθρο προκειμένου να δώσετε εξετάσεις στην Ιπποκράτους.
Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα.


Η Σ.Ε. ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ -ΟΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
Design by Dimitris Labrinos